Pie Geelen

Pie Geelen, de belastingexpert

Pie Geelen, geboortig van Nijmegen (20 oktober 1972) is een voormalig topzwemmer, die ruim twee jaar (1994-1996) deel uitmaakte van de nationale zwemploeg.

Als lid van PSV uit Eindhoven deed Pie Geelen mee aan de Olympische Spelen van Atlanta 1996. Tijdens deze Spelen eindigde hij als startzwemmer op de vijfde plaats met de estafette 4x100 meter vrije slag. Dezelfde eindklassering behaalde Geelen een jaar daarvoor bij de Europese kampioenschappen langebaan in Wenen met de aflossingsploeg, ook op de 4x100 vrij.

Pie Geelen heeft echter niet alleen gezwommen, maar hij studeerde ook aan de Universiteit van Amsterdam en later The Ohio State University in Amerika. Hij is gespecialiseerd in internationaal belastingrecht en is nauw betrokken bij diverse herstructureringen en de fiscale advisering bij nationale en internationale ondernemingen. Hij maakte als fiscaal jurist in  2005 de overstap van Deloitte (daarvoor werkzaam bij Arthur Andersen). Momenteel is hij werkzaam als senior manager bij Deloitte Tax LLP in New York.

Reactie plaatsen

Naam

E-mail

Bericht

Ik ga akkoord met het privacy beleid
Vergeet niet akkoord te gaan met het privacy beleid
Reacties worden geladen...
Ontdekken
Verkeersdrukte: fietsers en voetgangers bij de Woenselse overweg, met voetgangersbrug. Foto: A. van Beurden
De Steenoven in Helmond. Fotograaf J.C.P. Vogels.
Secretaresse huist hertshoorn in, juli 1963. Frans van Mierlo, Foto Visie | collectie RHCe
images/hourglass.png

ZOEKEN...